Over ons

Stichting Behavioral Insights helpt organisaties bij het ontwikkelen van praktische oplossingen voor maatschappelijke problemen. Dat doen we door gedragswetenschappers te verbinden met de praktijk.

Gedragsverandering, experimenteren en samenwerking staan hierbij centraal.

Eva is gedragseconoom en oprichter van Stichting Behavioural Insights. Ze helpt organisaties betere gedragsprikkels te ontwerpen, opdat consumenten duurzamere keuzes kunnen maken. Haar ambitie is om beleidsmaatregelen net zo grondig ‘in het wild’ te testen als een nieuwe chipssmaak.

Eva studeerde kunstmatige intelligentie, is gepromoveerd in gedragseconomie en werkte bij Wageningen University & Research en het Behavioural Insights Team van het Ministerie van Economische Zaken.

www.linkedin.com/in/evdbroek

Ziet u uzelf als aanvulling op ons netwerk of hebt u een vraag? Bel Eva: 06-23477955

Job is gedragseconoom en mede-oprichter van Stichting Behavioural Insights. Hij is gefascineerd door menselijk gedrag, en past wetenschappelijke inzichten toe bij consumenten, medewerkers en burgers.

Job studeerde aan het University College in Utrecht, is gepromoveerd in gedragseconomie en werkt als gedragswetenschapper bij Nationale Nederlanden. Ook is hij verbonden als onderzoeker aan de Erasmus School of Economics.

https://www.linkedin.com/in/jobaharms

Meer weten?

Lees ons artikel in de Volkskrant:

 

"In ons land testen we alles, behalve beleid. Wij pleiten voor een kabinet dat durft te experimenteren met voorgenomen beleidsmaatregelen."

LAATSTE TWEETS

@Isakhanyan @BeckingLisa @SvanderStigchel https://t.co/nwwNMqUPzQ en de nrc plugt het idee vandaag
Straks op NPO1 bij Dit is de dag (18.30) ga ik Esther Duflo's idee pluggen om vrijwillig in 'adventsquarantaine' te… https://t.co/Jr3ZUoMlxF

Contact:

 

contact@behaviouralinsights.nl

Tel: 06-23477955

Search